CategoriesΓια την DuoLife

Το επιχειρηματικό μας μοντέλο – SoftMarketingTM

Παρατηρούμε τις δυναμικές αλλαγές που εμφανίζονται στην οικονομία εδώ και αρκετό καιρό. Το σημερινό σχήμα επηρεάζεται από μια ταχεία τεχνολογική και επικοινωνιακή ανάπτυξη, η οποία διευκολύνει σημαντικά την εργασία και την καθημερινή ζωή.

Ο κόσμος γίνεται όλο και πιο ομοιόμορφος, τα σύνορα ή τα όρια έχουν σχεδόν εξαφανιστεί και το κοινό νόμισμα, ο νόμος και οι κανονισμοί υποστηρίζουν σε μεγάλο βαθμό αυτή τη διαδικασία. Ο κόσμος θεωρείται το παγκόσμιο χωριό και μια σχετικά νέα έννοια της νέας οικονομίας μπορεί να προκύψει από αυτό το γεγονός.

Οι οργανωτικές δομές στις εταιρείες γίνονται σύντομες και είναι πιο δύσκολο για τους εργαζόμενους να προωθηθούν. Οι εμπειρογνώμονες δείχνουν ότι οι άνθρωποι θα αλλάζουν θέσεις εργασίας κάθε 4-5 χρόνια και κάθε 7 χρόνια κατά μέσο όρο θα αλλάξουν ακόμη και την ασχολία τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δημιουργήθηκε η ιδέα του McJob*, έτσι δημιουργήθηκε. Οι επιχειρήσεις, η διαχείριση, το μάρκετινγκ και τα οικονομικά έχουν αλλάξει δραματικά.

* μια αδιέξοδη δουλειά χαμηλού αμειβόμενου, χαμηλού κύρους που απαιτεί λίγες δεξιότητες και προσφέρει πολύ λίγες πιθανότητες ανέλιξης

Το 2014 ο Robert D. Hof έγραψε για στο Business Week ότι «το μόνο που πιστεύαμε ότι γνωρίζαμε για τις επιχειρήσεις, αμφισβητείται τώρα».

Από τη μία πλευρά, όσον αφορά την οικονομία, μια τέτοια κατάσταση είναι μια μεγάλη ευκαιρία, αλλά από την άλλη πλευρά είναι μια μεγάλη πρόκληση, καθώς η λέξη «ανταγωνισμός» έχει κερδίσει ένα νέο νόημα. Αυτό κάνει τους εμπειρογνώμονες να αναζητούν νέες και καλύτερες λύσεις, επιτρέποντας σε κάθε άτομο να παράγει εισόδημα και να διατηρήσει ταυτόχρονα έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Ένα κρίσιμο θέμα είναι να βρεθεί αυτός ο τρόπος απόκτησης των πιο πάνω, αλλά να παρέχει και μακροπρόθεσμη ασφάλεια.

Εξέλιξη της επιχειρηματικής σκέψης

Για πολλά χρόνια τώρα, γνωρίζουμε τέτοιες λύσεις, όπως είναι η κλασσική διαχείριση και οι εταιρικές επιχειρήσεις, το franchising ή το multi-level μάρκετινγκ. Παρόλο που όλα αυτά έχουν πλεονεκτήματα, τα μειονεκτήματά τους φαίνεται να είναι ακόμη πιο σοβαρά σήμερα. Από αυτή τη νέα πραγματικότητα το SoftMarketing ™ έχει αναδειχθεί επαναστατικό ως επιχειρηματική ιδέα. Αυτό το μοντέλο ενώνει τις βέλτιστες πρακτικές που προέρχονται από τους προαναφερθέντες τύπους επιχειρήσεων, αλλά εξαλείφει τις αδυναμίες τους.

Το SoftMarketing ™, που θεωρείται η επιχείρηση του 21ου και ακόμη και του 22ου αιώνα, είναι η απάντηση στις απαιτήσεις μιας δυναμικά μεταβαλλόμενης αγοράς και είναι η εναλλακτική λύση για τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και τους εργαζόμενους πλήρους απασχόλησης.

Για τους επιχειρηματίες είναι συχνά μια ευκαιρία να επεκταθεί η δραστηριότητα στο βασικό προφίλ. Και για τις δύο ομάδες μπορεί να αποτελέσει πηγή πρόσθετου ή κύριου, σταθερού εισοδήματος, χωρίς να χρειάζεται να παραιτηθεί ο απασχολούμενος από προηγούμενες θέσεις εργασίας ή το επάγγελμα του. Επιπλέον, δεν απαιτεί ούτε νέους υπαλλήλους, ούτε τεράστια οικονομικά έξοδα.

Οι κύριες αρχές του SoftMarketing ™ στην Duolife

Η βιομηχανία ευεξίας εμφανίζει περίπου 30% αύξηση ετησίως.

Η Duolife, που λειτουργεί με σύστημα SoftMarketing ™, αναπτύσσεται πιο γρήγορα, προσελκύει ανθρώπους από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα και με διαφορετική οικονομική κατάσταση. Πολλές επιτυχίες που γίνονται γεγονός από ανθρώπους που συνεργάζονται με την Duolife, αποδεικνύουν ότι το μοντέλο είναι αποτελεσματικό.

Με επίκεντρο τον άνθρωπο, θέλουμε η κάθε μέρα σας να είναι μοναδική…  

Αν το SoftMarketing είναι κάτι που θα ήθελες να μάθεις πως δουλεύει, επικοινώνησε μ’ εμάς μ’ ένα κλικ ΕΔΩ